رئيس پارک علم و فناوري چهارمحال و بختياري آموزشهاي هدفمند و برنامه ريزي شده و مشاورههاي تخصصي را از راههاي توانمندسازي کسب و کارهاي نوپاي فاوا عنوان کرد و گفت: اميدواريم در سال جديد شاهد رشد و شکوفايي کشور در زمينه توليد محتوا، نرم افزار و خلق ارزش افزوده در اين حوزه باشيم.

به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از
جهانبين نيوز؛ اسماعيل پيرعلي رئيس پارک علم و فناوري چهارمحال و بختياري امروز در نشست تخصصي پارک علم و فناوري و اداره کل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان با موضوع "مرکز تسهيل گري کسب و کارهاي نوپاي فاواي" چهارمحال و بختياري، با تاکيد بر حمايت از محصولات و کالاهاي ايراني اظهار داشت: با توجه به دانش فني و توانمندي شرکتهاي فعال در حوزه فناوري اطلاعات، توليدات نرم افزاري جوابگوي نياز کشور خواهد بود و حتي ميتوان اين محصولات را به بازارهاي خارجي عرضه نمود.
وي آموزشهاي هدفمند و برنامه ريزي شده و مشاورههاي تخصصي را از راههاي توانمندسازي کسب و کارهاي نوپاي فاوا عنوان نمود و اظهار اميدواري کرد در سال جديد شاهد رشد و شکوفايي کشور در زمينه توليد محتوا و نرم افزار و خلق ارزش افزوده در اين حوزه خواهيم بود.
بايد فرهنگ سازي براي ايجاد استارتاپهاي موفق بين دانشجويان و دانشآموزان گسترش يابد
مديرکل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان نيز در اين جلسه حمايت از کسب و کارهاي نوپاي فاوا را از مهمترين برنامه اي اين اداره کل عنوان نمود و افزود: اين اداره کل پس از راه اندازي مرکز "آپا" و مرکز "تسهيل گري کسب و کارهاي نوپاي فاوا" با همکاري پارک علم و فناوري و مراکز دانشگاهي استان، راه اندازي صندوق سرمايه گذاري ريسک پذير از طريق صندوق وجوه اداره شده وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات را در دستور کار قرار داده است.
مرتضي بلالي با اشاره به دورههاي آموزشي برگزار شده توسط مرکز تسهيل گري کسب و کارهاي نوپاي فاوا خواستار برگزاري اين دورهها در ديگر شهرستان هاي استان شد.
وي تصريح کرد: فرهنگ سازي براي ايجاد استارتاپهاي موفق نه تنها در ميان دانشجويان بلکه بايد در ميان دانش آموزان نيز گسترش يابد.